Fasada Cena Izolacije Fasade Blesk2

Cenik fasadnih sistemov in cena fasade

Fasada je vaša obleka za hišo, ki je glavni del vizualne podobe hiše in ji nudi izolacijo ter jo ščiti pred vremenskimi vplivi. Fasada se dela za 40+ let zato smo pri Blesk2 zelo pozorni na pravo razmerje med ceno izolacije fasade in kvalitetne izdelave.

V tabeli si lahko ogledate informativne cene fasade za 3 različne vrste fadasnega sistema in debeline izolacij, ki jih vgrajujemo najpogosteje.

cena fasade

Vir slik: www.fragmat.si, www.knaufinsulation.si

Cena fasade vključuje sistem: premaz fasade z akril emulzijo, lepljenje izolacije, vijačenje oz. sidranje fasade, vstavljanje eps čepov proti toplotni mostovom, prvi sloj lepila z mrežico, drugi izravnalni sloj lepila, PVC vogalni profili – izdelava in obdelava okenskih špalet, prednamaz v barvnem tonu, zaključni sloj v deb. 1,5 mm v barvnem tonu po izboru naročnika.

Poleg fasadnega sistema našim zvestim strankam, ki nas izberejo za izvajalca, brezplačno pripravimo vso dokumentacijo za pridobitev sredstev Eko sklada v višini max.  2400 €, naredimo 3D barvno študijo fasade, prav tako pa poskrbimo za sprotno čiščenje med samim delom, po končanih delih pa očistimo vsa okna in vrata ter odpeljemo vse odpadke na deponijo.

V ceno fasade ni vključena postavitev fasadnega odra (4,0 €/m2 oz. odvisno od zahtevnosti terena) ter dobava in montaža okenskih polic.

V našem podjetju se vedno prilagajamo potrebam stranke, svetujemo pri izbiri materialov in razložimo vse o poteku izvedbe sanacije. Delamo izključno z kvalitetnimi materiali priznanih proizvajalcev, za kar strankam nudimo 10 let garancije na vse opravljene storitve. Zagotavljamo vam kvalitetno in natančno izvedbo fasade ter se držimo dogovorjenih rokov izvedbe.

Več o fasaderstvu: FASADERSTVO

Za več informacij smo vam na voljo:
KONTAKTIRAJTE NAS