Fasaderstvo

Naša glavna dejavnost je fasaderstvo in naredili smo že veliko toplotno izolacijskih fasad ter obnov fasad na stanovanjskih hišah kot tudi na poslovnih objektih. Dandanes se je potrebno zavedati, kako pomembno je imeti dobro izolirano stavbo in mi vam z celotno energetsko sanacijo stavb to omogočimo.

Z izdelavo kvalitetne fasade bodo družine in podjetja ne samo privarčevale denar za ogrevanje, temveč tudi pripomogle k manjšemu onesnaževanju okolja, predvsem pa so si zagotovili boljšo kvaliteto bivanja v okolju, kjer živijo.

Fasaderstvo

25 let izkušenj

25 zaposlenih

AAA+ bonitetna ocena

Izolacija fasade

Večina naših strank se je za prenovo fasade odločila tudi zaradi nepovratnih sredstev Eko sklada, ki za investicijo izdelave toplotne izolacije fasade, kot tudi menjavo oken, izolacijo podstrešja in vgradnjo nove kurilne naprave na lesno biomaso, povrne stroške v višini 25% oz. največ 2400€ za vsako investicijo posebej. Vso dokumentacijo za oddajo vloge na Eko sklad našim strankam pripravimo mi.

Naše poslanstvo še naprej ostaja, da sta  kvalitetna izvedba fasade in zadovoljna stranka na prvem mestu. V svoje znanje zaupamo in ga bomo še naprej ponujali vsem vam, ki se boste odločili in nas izbrali za izvajalca pri vašem projektu.

EKO SKLAD

Trenutno je vlaganje v izolacijo sten postalo zelo ugodno glede na to da cene energentov neprestano rastejo hkrati pa država preko EKO SKLADA spodbuja investicije v ta namen s subvencijami.

VEČ O EKO SKLADU

Eko Sklad fasade

Galerija izdelanih fasad

Kvalitetno fasaderstvo

Naše poslanstvo še naprej ostaja, da sta kvalitetna izvedba fasade in zadovoljna stranka na prvem mestu. V svoje znanje zaupamo in ga bomo še naprej ponujali vsem vam, ki se boste odločili in nas izbrali za izvajalca pri vašem projektu.

Kvalitetno Fasaderstvo

Svetovanje O Fasaderstvu 1

Svetovanje o fasaderstvu

Po predhodnem ogledu vašega objekta vam svetujemo o izbiri ustrezne fasade, naredimo natančne izmere (popis del) in izdelamo fiksno ponudbo.

Poskrbimo za pridobitev subvencije EKO SKLADA v višini 25%!

Predhodno vam izdelamo 3D vizualizacijo vašega objekta v več variantah.

Profesionalna izvedba fasade

Skrbna izvedba – visoka stopnja odgovornosti.

  • Poskrbimo da je objekt pred začetkom del dobro zaščiten.
  • Pri izdelavi fasade uporabljamo lastne nove in varne gradbene odre po predpisih.
  • Na objektu je stalno prisoten koordinator del s katerim stranke lahko komunicirajo.
  • Vgrajujemo fasadne sisteme, kjer so vse komponente od enega priznanega proizvajalca, tako dobite tudi garancijo in subvencijo EKO SKLADA.
  • Kvalitetna izvedba brez toplotnih mostov po predpisih proizvajalcev materialov.
  • Po opravljenih delih gradbišče in zunanje pohištvo (okna, vrata) dobro očistimo.

Profesionalna Izvedba Fasade 1

Zaupajo nam

Že vrsto let nam zaradi kakovosti storitve zaupajo že številna ugledna podjetja.

Yaskawa Riko Rc Kocevje Petek Obcina Ribnica Obcina Kocevje Inotherm

Hitra izvedba

Počistimo za seboj

Individualna obravnava strank