Eko sklad 2018 za fasade

Eko sklad bo tudi letos omogočal pridobitev nepovratnih sredstev za energetsko prenovo stavb. Subvencije so namenjene za toplotno izolacijo strehe, fasade kot tudi za vgradnjo kotla na lesno biomaso ali nakup toplotne črpalke, in menjavo stavbnega pohištva.

Eko sklad

Razpis Eko sklada bo objavljen do konca februarja, takrat pa bomo lahko že začeli pošiljati vloge za pridobitev subvencije. V kolikor se odločite za našo ponudbo, vam celotno dokumentacijo in postopek od začetka do konca pripravimo in izpeljemo mi, saj se lahko pohvalimo, da so bile do sedaj vse pravilno izpolnjene in poslane vloge uspešno potrjene, investitor pa je ob zaključku naložbe na svoj račun prejel subvencijo v višini 25% od priznanih stroškov oziroma največ 2400 evrov. Pokličite nas, da se dogovorimo za ogled, vam naredimo konkurenčno ponudbo in naredimo kvaliteten fasadni sistem.

 

Ekosklad Blesk

Subvencije Eko sklada

V želji našim strankam  omogočiti najboljšo ponudbo v podjetju Blesk2 že od leta 2008 sodelujemo z EKO SKLADOM, kjer vam brezplačno uredimo vso potrebno dokumentacijo za pridobitev SUBVENCIJ, kadar stranke investirajo v ENERGETSKO SANACIJO ali gradnjo NIZKOENERGETSKIH ali PASIVNIH objektov.

Z našimi izkušnjami je pot do SUBVENCIJ enostavna.

V kolikor se odločate za celotno ENERGETSKO SANACIJO ovoja stavbe (fasada, okna, podstrešje, ogrevalni sistem)
nas kontaktirajte.

Subvencijo lahko uvejavljate za:

Eko Sklad Full Width

Odplačilne dobe

Ste vedeli, da lahko pri energetski sanaciji katere priznani stroški presegajo 10.000 lahko pridobite UGODEN KREDIT in SUBVENCIJO z odplačilno dobo do 10let?

Primer dobre prakse: Za neizolirano enodružinsko hišo.

Že na prvo zimo pa bomo  s tema dvema ukrepoma, znižali stroške ogrevanja tudi do 60%, ter tako obroke kredita plačevali iz realiziranih prihrankov.
Mirno lahko rečemo, da se investicija več kot izplača.

*3m Euribor na dan 1.9.2012 znaša 0,292 . Skupna obrestna mera uporabljena v informativnem izračunu znaša 2,892.

**V izračun Efektivne obrestne mere(EOM) so vključene obresti, stroški odobritve in stroški zavarovanja – plačila zavarovalne premije (stroški zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti niso vključeni v EOM).
EOM se spreminja, če se spremeni kakršenkoli podatek, ki smo ga uporabili pri njenem izračunu. EOM je izračunanan pod predpostavko, da se kredit koristi na dan prenosa v odplačilo in da se obrestna mera v izbranem obdobju ne spreminja.

POVEZAVA DO EKOSKLADA

PRIMER DOBRE PRAKSE

Primer dobre prakse za neizolirano enodružinsko hišo.

Ukrep Izolacija fasade Izolacija podstrešja Skupaj
Investicija 13000 2100 15100
Lastna sredstva 5100 5100
Višina kredita 10000 10000
Odplačilna doba 96 mesecev 96 mesecev
Mesečna anuiteta 116,81 116,81
Preplačilo kredita* 1484,49 1484,49
Subvencija 2400 525 2925

*(EOM v 3,67%)

25 let izkušenj

25 zaposlenih

AAA+ bonitetna ocena